Hotels bij Weeze Airport

Zoek je een hotel bij Weeze Airport? Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal hotels die gunstig zijn als je vliegt vanaf Vliegveld Weeze. De prijzen en faciliteiten verschillen. Vergelijk de verschillende hotels.

Wil je een hotel dat zo dicht mogelijk bij de airport zit? Kies dan voor het Best Deal Airporthotel Weeze. Op deze pagina van Booking.com vind je alle opties en prijzen.

Overzicht van Hotels bij Weeze Airport

Best Deal Airporthotel Weeze | Ook wel bekend staand als Weeze Airport hotel. Liefhebbers van luxe kunnen hier beter weg blijven, maar puur functioneel als overnachtingsplek voor je vlucht voldoet het prima. Er zijn geen gedeelde badkamers of toiletten, maar het is wel eenvoudig. Met afstand het dichtstbijzijnde hotel bij Weeze Airport, en dat voor een zeer nette prijs doorgaans. Er is een 24/7 receptie en buiten het hotel is er weinig te doen. Ontbijt wordt niet geserveerd. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Hotel Van der Valk Cuijk | Good old Van der Valk vind je op ongeveer 40 kilometer van het vliegveld, dus als je een ritje voor je vlucht (of Taxi/Uber) niet erg vindt en liever wat meer luxe hebt is Van der Valk in Cuijk een prima optie. Van der Valk Cuijk ligt aan de snelweg A73 (je bent dus snel de weg op na je overnachting) en heeft verschillende type kamers. Het hotel heeft natuurlijk ook een goed restaurant. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Ferienwohnung Auszeit | Naast hotels bij Weeze Airport zijn er ook vakantiehuisjes en appartementen van particuliere eigenaren te boeken. Deze ‘Ferienwohnung’ is van zo een particuliere eigenaar. De luchthaven ligt 11 kilometer van dit vakantiehuis vandaan. Deze vakantiewoning heeft 1 slaapkamer, een flatscreen-tv met satellietkanalen, een goed uitgeruste keuken met een koelkast en een vaatwasser, en 1 badkamer met een douche. Bekijk dit vakantiehuis en actuele prijzen.

Pension Heideweg | In het dorp Weeze bevindt zich Pension Heideweg, gerund door twee enthousiaste eigenaren. Dit pension beschikt over een beperkt aantal kamers, elk voorzien van een eigen badkamer, koffiezetapparaat. Er is tevens gratis parkeergelegenheid beschikbaar.. Het pension ligt op slechts vijf minuten lopen van het station van Weeze, waar ook de shuttlebus naar de airport vertrekt. Zeer redelijk geprijsd en inclusief lekker ontbijt. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Hotel Jägerhof in Weeze Nog een simpel hotel dat iets meer dan 5 minuten rijden van Weeze Airport ligt. Hotel Jägerhof serveert een typisch Duits ontbijt met verse vleeswaren. Daarnaast beschikt Hotel Jägerhof over een veilige en verlichte privé parkeerplaats om vanuit het hotel naar luchthaven te gaan of om in de ochtend met de shuttlebus richting vliegveld te gaan. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Weeze. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Alt Weeze | Dit charmante hotel, gelegen in het rustige plaatsje Weeze in Noordrijn-Westfalen, heeft uitstekende verbindingen met de snelweg A57 en ligt op slechts 7 kilometer van de Nederlandse grens. Hotel Alt Weeze biedt comfortabel ingerichte kamers in een landelijke stijl. Elke ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, als je daar voor je vlucht nog tijd voor hebt tenminste. De luchthaven Niederrhein-Weeze bevindt zich op slechts 5 kilometer afstand van Hotel Alt Weeze en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de nabijgelegen bushalte. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Hotels bij Weeze Airport
Vlieg je vroeg vanaf Weeze Airport? Gun jezelf een relaxte overnachting in een (luxe) hotel

Overige opties voor overnachten bij Weeze Airport

Verder kun je kijken naar Airbnb appartementen in de buurt. Heb jij nog goede alternatieven voor een hotel bij Vliegveld Weeze? Neem dan even contact op. Ga je met de auto naar de luchthaven en overnacht je niet in de buurt? Lees dan ook de pagina over parkeren. Goede vlucht alvast.